Новини

май 21, 2019

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES получи златна награда за дизайн за серията FDTC

mitsubishi heavy industries получи златна награда за дизайн за серията fdtc

Касетъчната климатична система FDTC на японския производител бе отличена с престижната европейска златна награда за дизайн GOLDEN A’ DESIGN AWARD в категорията „Инженерен и технически дизайн“

Компактната климатична система от касетъчен тип FDTC, чийто уникален дизайн е създаден от германската фирма за индустриален дизайн Zweigrad GmbH and Co. KG, осигурява динамично охлаждане и отопление за най-различни приложения. Със своите ниски експлоатационни разходи и висока енергийна ефективност, атрактивната климатична система, с панел за предотвратяване на усещането за течение, предлага изключителен комфорт за крайните потребители. Усъвършенстваните инженерни характеристики и новият дизайн осигуряват гъвкавост и предоставят комфорт в офисната и търговската среда и в местата за отдих и развлечение.

Призът е огромно признание за челната позиция на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES на пазара на климатични системи и затвърждава лидерството на производителя след спечелената сребърна награда за дизайн Silver A’ Design Award за климатичната серия SRK-ZSX през 2017-2018 година.

„За нас е изключителна чест, че касетъчните ни климатизатори FDTC са удостоени с тази награда. Разработката на тази система налагаше да работим в тясно сътрудничество с нашите дизайнери. Това ни помогна да разберем предизвикателствата на съвременния пазар за климатични системи, за да предоставим най-подходящото решение, фокусирано върху комфорта“, коментира Mr. Ryoichi Kariya – изпълнителен директор на Mitsubishi Heavy Industries Air Conditioning Europe.

Церемонията по награждаването ще се състои на 28 юни 2019 година в Teatro Sociale Como в Комо, Италия.

mitsubishi heavy industries получи златна награда за дизайн за серията fdtc

Серията FDTC на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Четирипътните компактни касети за монтаж в окачен таван от серия FDTC са ново допълнение към продуктовата линия на сплит системите за търговско приложение. В допълнение към новия дизайн на панела, новите модели са най-тънките и най-леките в индустрията. Сериите FDTC са налични в продуктова линия от модели с мощности от 2,5 до 6,0 kW. Моделите FDTC се отличават с панел за входящ въздух с клетъчна структура с шестоъгълни форми и плоски клапи за изходящия въздух, което допринася за изключителна функционалност, комбинирана със стилна атрактивна визия. Климатичната система от касетъчен тип FDTC е най-тънката в индустрията – с височина само 248 mm, и може да бъде инсталирана дори в ограничени пространства на окачени тавани. Това са също и най-леките в индустрията касети с тегло само 14 kg, което значително улеснява монтажа.

mitsubishi heavy industries получи златна награда за дизайн за серията fdtc

Всички модели от серията FDTC се предлагат като стандартен вариант с патентованата от MHI технология “AirFlex”, предотвратяваща усещането за течение, което обикновено се получава от въздушната струя, насочена директно към хората. Новите FDTC модели разполагат също със сензор, който засича човешкото присъствие и ниво на активност, позволявайки оптимален комфорт и енергоспестяване.

Видео:

За по-подробна информация, моля посетете:

A’ Design Gold Award Mitsubishi Heavy Industries FDTC Unit

Новини , , , , , , ,
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy