ЗА НАС

Фирма КОНДЕКС ЕООД е създадена през 1993 година с основна дейност пълен инженеринг в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Фирмата извършва проучване, проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите и е сред водещите специализирани фирми в сферата на климатизацията на Българския пазар.

Услуги

 1. Доставка

  КОНДЕКС ЕООД е официален вносител за България на климатична техника MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, Japan и прецизна климатична техника STULZ, Germany. Фирмата разполага със собствена складова база и поддържа наличности от всички основни модели. Можете да проверите за наличността или срока на доставка на избран от вас модел, като се свържете с нас чрез формата за контакти.

 2. Консултации

  КОНДЕКС ЕООД предлага безплатни консултации в областта на климатичната техника. В офиса на фирмата можете да подберете най-подходящият за вас климатик с помощта на опитни инженери в областта.

 3. Монтаж

  КОНДЕКС ЕООД разполага с високо квалифицирани монтажни екипи с богат опит в областта на климатичните инсталции. Фирмата е изградила и дълготрайни отношения с утвърдени фирми за монтаж на климатична техника във всички по-големи градове на страната. Списъкът с нашите дистрибутори можете да видите тук.

  Цените за монтаж на КОНДЕКС ЕООД са както следва∙

  • Монтаж на сплит система с номинална мощност до 3.9 kW и 3 m тръбен път – 350 лв. с ДДС.
  • Монтаж на сплит система с номинална мощност от 4.0 kW до 6.3 kW и 3 m тръбен път – 380 лв. с ДДС.
  • Монтаж на сплит система с номинална мощност над 6.3 kW до 8 kW и 3 m тръбен път – 420 лв. с ДДС.
  • Монтаж на сплит система с номинална мощност от 10.0 kW и 3 m тръбен път – 550 лв. с ДДС.
  • Полагане на допълнителен тръбен сноп за сплит системи с мощност до 5.0 kW – 50 лв/лм с ДДС.
  • Полагане на допълнителен тръбен сноп за сплит системи с мощност над 5.1 kW – 65 лв/лм с ДДС.
  • Полагане на PVC кабелен канал 6 х 6 cm – 42 лв/лм с ДДС.
  • Вкопаване на тръбен сноп в стени (без бетонни) – 40 лв/лм с ДДС.
  • Монтаж на положени тръби (20-63) – 270 лв. с ДДС
  • Продухване с азот – 60 лв. с ДДС
  • Кондензна вана с нагревател – 180 лв. с ДДС
  • Кондензна вана без нагревател – 120 лв. с ДДС
  • Допълнителни услуги – монтаж с вишка, монтаж извън София и т.н. – по допълнително запитване.

 4. Абонаментна поддръжка

  КОНДЕКС ЕООД предлага абонаментна поддръжа на климатични инсталации.

 5. Сервизни услуги

  КОНДЕКС ЕООД осигурява пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички климатици, закупени от фирмата.

Кондекс

Основен принцип, от който се ръководим в нашата дейност, е качествено изпълнение с качествени съоръжения. Целта ни е намиране на най-оптималното, съвременно и ценовоефективно техническо решение, според индивидуалните изисквания на клиента за всяка една сграда, офис, магазин, жилище или предприятие. КОНДЕКС ЕООД успешно се е доказала и като един от най-надеждните партньори в България за прецизна, надеждна и иновативна климатизация в сферата на Информационните и Комуникационни Технологии.

Високото ниво на обслужване, професионализмът и лоялността са в основата на доверието и дългосрочните взаимоотношения, които сме изградили с нашите клиенти и партньори.

Във фирмата работят над 30 квалифицирани специалисти. Обособени са Търговски, Технически, Проектантски, Логистичен отдел, Монтажни екипи, Сервизна и Складова база.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани инженерни кадри и техници, специализирали в учебните центрове на производителите. Фирма КОНДЕКС ЕООД предлага монтаж в кратки срокове. Има изградена собствена сервизна мрежа в страната и е в състояние да осигури 24-часов сервиз, както и реакция до 6 часа, в случай на авария.

Политика на КОНДЕКС ЕООД е да работи с доказани лоялни и висококвалифицирани фирми и партньори, предоставяйки на своите клиенти професионално обслужване във всички точки на страната. Има създадени регионални центрове в по-големите градове, както и добре организирана дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Kлючови моменти

Кратка история на компанията

2018

25 години КОНДЕКС ЕООД

Честване на 25 години от създаването на КОНДЕКС ЕООД. Равносметката показва, че за периода от от създаването на компанията до 2018 сме въведели в експлоатация над 100,000 броя RAC устройства – климатична техника за дома и офиса. Реализирали сме над 400 проекта в сферата на централната климатизация (KX системи), като общата им мощност надвишава 18 мегавата. През последните 25 години сме доставили, инсталирали и поддържаме над 350 прецизни климатични системи STULZ с обща мощност над 14 мегавата.

 

2014

20 години КОНДЕКС ЕООД

Официално откриване и освещаване на новата ни сграда и честване на 20 годишнината на КОНДЕКС ЕООД

2013

Нова сграда

В стремежа си да отговорим на високите изисквания за качество и експедитивност на услугите на нашите клиенти, фирма КОНДЕКС ЕООД изгради нова собствена бизнес сграда, с  логистичен център и съвременна складова база, намиращи се на ул. “Околовръстен път” между бул. “България” и бул. “Черни връх”.

Ноември, 2008

Управление на качеството

КОНДЕКС ЕООД  представя внедрена система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2000.

2007

Нова складова база

Фирмата разполага със собствена складова база с удобно местоположение в близост до гр. София. Това позволява поддържането на постоянни складови наличности, както и по-бърза и надежна доставка.

1998

Дистрибутор на Stulz GmbH

КОНДЕКС ЕООД става изключителен представител на германската фирма STULZ GmbH – водещ световен производител на прецизна климатична техника. Служителите на фирмата непрекъснато повишават квалификацията си, като ежегодно участват в семинари за последните новости  в областта на прецизната климатична техника, организирани от STULZ GmbH, гр. Хамбург, Германия.

1993

Основаване

КОНДЕКС ЕООД е официален представител, вносител и оторизиран гаранционен и след гаранционен сервиз за продуктите на японския концерн Mitsubishi Heavy Industries, Ltd., Air-Conditioner Division. Специалистите на фирма КОНДЕКС ЕООД ежегодно се обучават и повишават своите знания и практически умения на семинари, организирани от производителя на климатична техника Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. в техническите им центрове в Европа и Япония.