Новини

May 17, 2017

Висококачествените и иновативни италиански чилъри на Thermocold влизат на българския пазар с КОНДЕКС

иновативни италиански чилъри на Thermocold иновативни италиански чилъри на Thermocold

КОНДЕКС ЕООД и Thermocold – лидер в областта на иновационните системи за отопление и климатизация, си подават ръка за едно дългосрочно сътрудничество на българския пазар. Партньорството между двете компании има за цел да предостави в страната някои от най-качествените решения в сферата на климатизацията, а именно иновативните водоохлаждащи агрегати.

По-известни като „чилъри“, агрегатите представляват климатични системи, използващи технология за отопление или охлаждане, при която преносът на енергия става възможен посредством флуид. Чилърите Thermocold намират приложение в централната климатизация и отоплението на сгради и са разработени така, че посрещат изцяло съвременните нужди на клиента.

Thermocold е компетентен и надежден партньор, който действа по начин, по който напълно да задоволи всички изисквания и потребности на своите клиенти. Затова искрено вярваме, че нашето стратегическо партньорство с италианския производител ще бъде ключово и ще предложи на клиентите ни продукти и решения от най-високо европейско качество“ сподели управителят на КОНДЕКС ЕООД, инж. Любомир Петков.

иновативни италиански чилъри на Thermocold

Създадената през 1995 година в Италия, Thermocold,  е специализирана в създаването и разработката на иновационни системи и решения за климатизация, предназначена за жилищния, търговския и индустриален сектор, при специфична употреба срещу експлозии и огнеустойчивост (ATEX), както и за секторите на железопътния и подземен транспорт (TECHRAIL). Тя е първата компания на европейския пазар, която предлага пълна гама охладители и термопомпи до 100kW със скрол компресори.

От своя страна, фирма КОНДЕКС ЕООД е основана през 1993 година и осъществява пълен инженеринг в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Компанията е официален представител, вносител и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз за продуктите на японския концерн Mitsubishi Heavy Industries, Ltd., Air-Conditioner Division. Фирмата извършва още проучване, проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на инсталациите и е сред водещите специализирани фирми в сферата на климатизацията в България. Именно в това си качество, ръководството на КОНДЕКС ЕООД реши да си партнира с Thermocold, едно доказано име на италианския и европейски пазар.

Новини
About КондексБГ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I accept the Privacy Policy