Новини

юни 12, 2017

Новият модел SRK-ZSX на Mitsubishi Heavy Industries отличен с престижна международна награда

Новият модел srk zsx на mitsubishi heavy industries отличен с престижна международна награда

Новият модел климатици SRK-ZSX на Mitsubishi Heavy Industries беше отличен с престижната глобална награда “Silver A’ Design Award”. От дълги години насам, отличието служи като международно признание на продукти с първокачествен дизайн.

Кратка информация за конкурса

„A’ Design Award” представлява изключително престижна международна награда в областта на дизайна, която е създадена след проведени редица научно-изследователски проучвания, базирани на хиляди дизайнерски конкурси, тенденции и марки. Целта му е да отличи водещите иновативни и дизайнерски решения в множество различни категории в международен мащаб.

В надпреварата за глобалното отличие за дизайн ежегодно участват над 1000 кандидати, а специално жури от доказали се в сферата съдии оценява външния вид на продуктите в няколко основни категории – естетичност, изработка, дистрибуция и ефект върху природата. Така макар на пръв поглед да се набляга върху естетиката и външния вид на продукта, в много случаи фокусът се измества и към практическата страна.

Новият модел srk zsx на mitsubishi heavy industries отличен с престижна международна награда

Малко повече за SRK-ZSX

Дизайнът на новите климатизатори от серията ZSX, който успя да впечатли журито на конкурса, е създаден от италианско студио за индустриален дизайн. Климатичните системи притежават заоблени контури, което спомага да се впишат удобно във всеки интериор. Освен изключително стилни и с неподвластна на времето визия, серията SRK-ZSX впечатлява и със своите параметри.

Новите стенни SRK-ZSX хиперинверторни климатици от серия „Diamond“ постигат изключително висока енергийна ефективност и се характеризират с най-висок сезонен енергиен рейтинг, съгласно Европейските директиви (А+++)

Новият модел srk zsx на mitsubishi heavy industries отличен с престижна международна награда

Снабдени са още със сензор за човешка активност и подвижен панел за входящия въздух. Отличават се с новата си двойна клапа, която оптимизира подавания въздушен поток, за да създаде максимален комфорт, контролирайки хоризонталния и с дълъг обхват въздушен поток в режим охлаждане (до 17m) и силния и низходящ въздушен обхват в режим отопление.

Екипът на Кондекс ЕООД изказва своите поздравления към нашите партньори от Mitsubishi Heavy Industries за спечелването на престижната награда.

Разгледайте предложенията ни за хиперинверторните климатици SRK-ZSX тук.

Новият модел srk zsx на mitsubishi heavy industries отличен с престижна международна награда

Новини
About КондексБГ
8 Comments
 1. Ако бихте били така добри ще е възможно ли да качите Manual-a на ZSX-S на PDF

 2. Kolko 6te 4akam za montag, ako poru4am dnes ?

  • Здравейте,
   Обикновено извършваме монтаж в рамките на седмица, но когато графикът е по-натоварен е възможно да бъде и до 2 седмици.
   Поздрави:
   Екипът на CONDEX

 3. Извършвате ли т.н. buy back, т.е. по стар модел закупен и монтиран от вас да бъде заменен с новият модел, който е с по-висок енергиен клас със съответното доплащане.

 4. Мариана Михайлова октомври 4, 2017 at 10:43 am Отговор

  покажете цени

 5. Мариана Михайлова октомври 4, 2017 at 10:44 am Отговор

  Уведомете ни за цените.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 • Приемам Privacy Policy