Новини

август 15, 2018

MHI Thermal Systems Ltd. получи сертификация за своя електрически компресор за автомобилни климатици

MHI Thermal Systems Ltd. получи сертификация Automotive SPICE Ver. 3 за своя електрически компресор за автомобилни климатици, съвместими със стандарта за разработване на автомобилен софтуер.

  • Това подобрява цялостната конкурентоспособност на MHI Thermal Systems Ltd. на европейските и световните пазари
  • Въвежда по-усъвършенстван процес при разработката на софтуер за автомобилни устройства, в съответствие с бързото им компютъризиране

Токио, 24 май 2018 г. – MHI Thermal Systems Ltd. (MTH), компания от групата на Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (MHI), получи сертификат за своя електрически компресор за автомобилни климатизатори в съответствие с Версия 3 (ниво 3) на Automotive SPICE (Подобряване процеса на разработка на софтуер и определяне на неговите качества). Това е индустриален стандарт, съвместно формулиран от европейските производители на автомобили, отнасящ се до процеса на разработване на софтуера за вграждане в превозните средства. Сертификацията е предоставена от независимият норвежки сертифициращ орган DNV GL и ще повиши общата конкурентоспособност на MTH на европейския и световния пазар.

Сертифицирането по Automotive SPICE Ver. 3 проверява степента на съответствие на 17 процеса, включително управление на проекта, анализ на изискванията към софтуера, проектиране на софтуерната архитектура, софтуерната интеграция и нейното тестване, тестване качествата на софтуера и гарантиране на качеството му.

От 1 януари 2018 г. Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems се обедини с Mitsubishi Heavy Industries Automotive Thermal Systems, Co., Ltd. (MCCJ), поделение, специализирано в автомобилните климатични системи. Консолидирането на технологиите и бизнес ресурсите разшири обхвата на дейност и повиши ефективността на компанията и по  този начин тя направи съществена стъпка за укрепване на глобалната си конкурентоспособност. Този сертификат идва в резултат на това сливане и в бъдеще ще помогне на MTH да се възползва по-добре от своите всеобщо признати способности в разработването на съвременни технологии за автомобилните производители, точно за които сертификатът Automotive SPICE Ver. 3 е основно изискване при избор на доставчик. Това ще отговори на търсенето на японските и световните пазари за все по-усъвършенствани технологии, вградени в системите за електронно управление на автомобилните климатични системи.

 

mhi thermal systems ltd получи сертификация за своя електрически компресор за автомобилни климатици

Press information: https://www.mhi.com/news/story/1805242121.html

Новини , , , , ,
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy