Новини

юли 6, 2023

R32 Micro KXZ – мощна енергоспестяваща и икономична система за екологично бъдеще

На фона на задълбочаващата се енергийна криза в световен мащаб, ефективните и достъпни решения за поддържане на микроклимата се превръщат във все по-основна необходимост.

В стремежа си да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти, CONDEX изпъква като водещ доставчик на надеждни и екосъобразни системи в областта на климатизацията.

С висококачествените инверторни системи за централна климатизация на водещия японски производител Mitsubishi Heavy Industries, бизнесът у нас може да разчита на устойчив подход, с който едновременно да постига икономия на енергия.

R32 Micro KXZ – мощна енергоспестяваща система

Новата серия R32 Micro KXZ е идеалното решение за отопление и охлаждане на офиси, търговски сгради, хотели и банки. Тя предлага широк диапазон на мощност, съчетан с компактен и елегантен дизайн. Тези системи гарантират своята надеждна работа, дори при голямо изменение на външната температура, като ефективността им запазва високите си нива при диапазон от –15oC до +43оC в режим на охлаждане и от –20oC до +15,5оC в режим на отопление.

Оптимизираната с хладилен агент R32 серия е отличен избор за клиенти, които се нуждаят от системи със значително намалени въглеродни емисии и експлоатационни разходи. В Micro KXZ е интегрирана, разработената от Mitsubishi Heavy Industries, технология VTCC (Variable Temperature and Capacity Control). Тя оптимизира работата на системата, като постоянно адаптира нейната мощност, така че да отговаря на моментното топлинно натоварване на сградата. По този начин в системата винаги циркулира точно толкова количество фреон, колкото е нужно, което свежда до минимум включването и изключването на компресора и редуцира експлоатационните разходи с до 34%.

С цел оптималното използване на вътрешните тела и за тяхната максимална енергийна ефективност е разработена широка гама от аксесоари и дистанционни управления. Един от тези аксесоари, който спомага за допълнително реализиране на икономия на енергия, е сензорът за движение, който може да се монтира допълнително на вътрешните тела.
Той следи за присъствието на хора в помещението, където се намира съответното вътрешно тяло и нивото на тяхната активност. Въз основа на тези показатели, сензорът за движение оптимизира заданието на поддържаната температура в помещението. По този начин без да се прави компромис с комфорта се пести енергия.

r32 micro kxz мощна енергоспестяваща и икономична система за екологично бъдеще

Високо качество, издръжливост и производителност

Новите R32 Micro KXZ предлагат лесна поддръжка и употреба. Състояща се от разнообразни модели, серията има високо ниво на енергийна ефективност и подсигурява отличен комфорт. Външните тела се предлагат, както в монофазни, така и в трифазни версии. Богатият избор от типове на вътрешни тела, съчетаващи се с всякакъв вид интериор, я правят подходяща за климатизация на банки, офис сгради, хотели, заведения и обществени сгради. Изключително предимство е възможността за контрол във всяка ситуация, която спомага за постигане на оптимална температура и качество на въздуха в сградата. Всеки модел е преминал прецизни тестове, за да се гарантира високата му издръжливост и надеждност. Това е от особена важност, при непрекъснатата работа, защото безпроблемното функциониране е от решаващо значение за постигане на възвращаемост на инвестициите.

Доказан професионализъм и опит

Избирайки моделите от серията R32 Micro KXZ, клиентите не само се възползват от енергийно ефективни системи, но и допринасят за опазването на околната среда. CONDEX застава зад мисията да предоставя решения, разработени с мисъл за по-екологично и устойчиво бъдеще за планетата.

Дългогодишният опит и доверието, които CONDEX е изградил сред ИТ компании, мобилни оператори, финансови институции, медицински центрове и други корпоративни клиенти, го правят предпочитания избор при успешното реализиране на редица проекти в страната. Вече 30 години CONDEX  поставя високи стандарти, гарантирайки качество във всеки аспект от своята работа.

 

Новини
About КондексБГ