Новини

януари 16, 2018

Поредно международно отличие за STULZ в областта на енергийната ефективност

Поредно международно отличие за stulz в областта на енергийната ефективност

Успешното партньорство между Teraco и немския лидер в областта на прецизната климатична техника STULZ беше ознаменувано с престижна награда в категория „Подобряване на енергийната ефективност“ в конкурса DCD Awards 2017, по-известен като „Оскарите“ в областта на центровете за данни. Компаниите бяха приветствани за повишаването на енергийната ефективност и намаляването на въглеродните емисии в условия на предизвикателния климат на Южна Африка чрез своя общ проект „Isando Data Centre 7”.

Тазгодишното издание на DCD Awards за пръв път в своята история се проведе на глобално равнище, за да отличи най-добрите проекти, технологии, компании, личности и партньорства от цялата индустрия. Над 200 кандидатури от 30 държави се бориха за престижните отличия в няколко категории, а първенците бяха обявени през декември 2017 година в Лондон. На събитието присъстваха над 700 гости от цял свят.

Наградата за повишаване на енергийната ефективност беше връчена лично на Брендън Дъсел, ръководител на управлението на инфраструктурата в Teraco, който коментира: “Обстановката в Южна Африка създава големи предизвикателства пред центровете за данни, относно тяхната ефективност. Партньорството на Stulz с Teraco се оказа ключът към успеха и тази награда го потвържава.“

Kurt Plötner, вицепрезидент на STULZ Германия, също коментира международното отличие: “Радваме се, че Teraco и STULZ Южна Африка получиха тази награда. Това е огромно постижение, което не би било възможно без екипите ни в Хамбург да са абсолютно съсредоточени и решени да изградят енергийно ефективен център за данни в най-предизвикателния климат в Йоханесбург. Излишно е да се каже, че ние в STULZ сме горди, от това партньорство и неговите значими резултати!“.

Кондекс е официален вносител за България на прецизна климатична техника STULZ.

Научете повече за отличието от DCD Global Awards в сайта на STULZ.

Новини
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy