Новини

октомври 4, 2016

Нова компания Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd.

Нова компания mitsubishi heavy industries thermal systems ltd

Новата компания „Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd.” – фокусирана върху разширяването и развитието на климатичния и хладилен бранш
Токио, 03.10.2016.
„Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd.“, 100% притежание на Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI), която поема климатичния и хладилен бизнес на Японската корпорация, започва дейността си от 01.10.2016. Каору Кусумото, бивш генерален мениджър на дивизията на климатична и хладилна техника AC & R в сегмент Машини, Съоръжения и Инфраструктура влиза в длъжност като Президент и Главен изпълнителен директор на новата компания.

Климатичният и хладилен отрасъл на MHI е известен с добрата си репутация в широката гама от продукти, обхващаща центробежни чилъри, термопомпи, хладилни транспортни системи, битови и промишлени климатични системи.Чрез световни водещи технологии в охлаждането и отоплението, както и иновативни интегрирани системи за управление,MHIможе да отговори на всякакви изисквания на клиентите – от битовата сфера до индустриалната област.
Реорганизацията спомага за по-бързото вземане на решения и повишаването на оперативната ефективност на новата компания, за да се засили конкурентноспособността й и да се спечелят нови позиции на глобалния пазар.

Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd дефинира отново своята мисия за предоставяне на иновативни решения за термалните проблеми на нашата планета, за подобряване качеството на живот на хората, като прави своя принос за ефективното използване на енергия и намаляване на въглеродните емисии.
По-конкретно, новата компания посвещава усилията си върху развитието не само на своите термопомпени системи, като алтернатива на котлите, изгарящи главно твърди горива, а и върху високоефективни продукти, използващи хладилни агенти с нисък GWP (потенциал за глобално затопляне), както и подобряване обслужването на клиента след закупуване.

MHI подкрепя напълно развитието на този бранш, работейки в тясно сътрудничество с Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd.

Данни за новата компания (считано от 01.10.2016):
Име: Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd.
Централен офис: 16-5 Konan 2-chome, Minato-ku, Токио, 108-8215, Japan
Представител: Каору Кусумото, Президент и Главен изпълнителен директор
Обхват на дейност:Проектиране, доставка, производство, контрол на качеството, продажби и следпродажбено обслужване на климатични и хладилни системи и свързани с тях продукти.
Брой служители: приблизително 600
Капитал: 12,000 млн йени
Край на финансовата година: 31 март
Официален сайт: http://www.mhi-mth.co.jp/en/index.html

Press Information: http://www.mhi-global.com/news/story/1610032014.html

Новини
About Desislava

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy