Новини

март 2, 2017

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES пускат две нови серии по Европейски дизайн

Mitsubishi Heavy Industries (MHI) са разработили две нови серии стенни сплит системи за Европейски пазар, чието производство и маркетинг започна в края на 2016 г. Новите серии – най-високият клас “Diamond” SRK-ZSX и клас “Premium” SRK-ZS включват общо 9 модела. В допълнение на техните усъвършенствани функции и енергоспестяващи характеристики, и двете серии се отличават с уникален дизайн, който красиво се съчетава с всеки интериор.

Дизайнът е дело на италианското студио за индустриален дизайн Tensa srl, със седалище в Милано и е създаден да отговаря на широк спектър от Европейски изисквания за дизайн, благодарение на заоблените контури и изисканите дизайнерски характеристики. В допълнение на деветте обичайни модела, в подготовка са и две лимитирани серии цветови варианти. Също така, чрез използването на изчислителната динамика на флуидите (CFD), която обикновено се ползва за проектиране на лопатките на самолетните двигатели , е оптимизирана структурата и формата както на вентилатора, така и на топлообменника.

mitsubishi heavy industries пускат две нови серии по Европейски дизайн

И двете серии са проектирани така, че да осигуряват значително по-голям комфорт и икономия на енергия. Ползването на CFD (изчислителна динамика на флуидите) при дизайна на формата на лопатките на вентилатора е довело до спад на работния шум до само 19 децибела (dB)(A) в режим „silent”. Внедряването на двойнороторния компресор на MHI в цялата серия ZSX, в комбинация с подобрения векторен контрол позволява оптимален контрол на мотора на компресора и осигурява още по-висока ефективност в цялата гама. В резултат, моделите ZSX постигат изключително висока енергийна ефективност и са оценени с най-високия за Европа енергиен рейтинг „EUEnergy Label” A+++ както при охлаждане, така и в режим отопление.Освен това, всички модели от серия “Diamond” са стандартно оборудвани със сензори за движение, които долавят движението на хората в помещението и автоматично контролират стайната температура, както и режим ON/OFF на климатика.

Също така, всички модели имат тих режим “silent” на външния агрегат и функция седмичен таймер за по-голямо удобство.Възможно е и свързването им към всички налични на пазара Wi-Fi адаптори и управление чрез смартфони и др.

В допълнение, МHI планират да приложат техните енергоспестяващи термопомпени технологии и авангардния Европейски дизайн, за да предоставят продукти, отговарящи на нуждите на пазара, като дадат своя принос за постигането на околна среда с ниски въглеродни емисии.
Моделите от серия “Premium” SRK-ZS са вече налични на нашия пазар, а производството на серия “Diamond” SRK-ZSX започва малко по-късно тази година.
http://mitsubishisrk.eu/

Новини
About Desislava

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy