Новини

април 28, 2023

30 години CONDEX – стабилен и сигурен партньор за климатизация и отопление

 

30 години condex стабилен и сигурен партньор за климатизация и отопление

 

Отправна точка за CONDEX винаги е било безкомпромисното качество, заложено във всеки аспект на работа. Тази година компанията отбелязва 30-годишен юбилей с равносметка за редица успешни проекти и дългосрочна визия за стремеж към развитие и нови предизвикателства. Три десетилетия след първия доволен клиент, дружеството е еталон за надеждност, ефективни климатични решения и високи стандарти на предлаганите услуги.

Нов логистичен хъб в Бургас

Стъпвайки уверено върху богатия си опит, през 2023 г. фокусът на CONDEX е да отговори максимално на клиентските нужди и да постигне по-голяма гъвкавост и оптимални работни процеси. Следвайки поставените цели, компанията изгражда мащабна логистична база в град Бургас. Инвестицията предоставя възможност за увеличаване на капацитета, ефективността и механизмите за съхранение и доставка. Именно с този стратегически проект през февруари, CONDEX спечели престижната награда Инвеститор на годината във второто издание на конкурса Burgas Business Awards. Форматът събра и отличи най-успешните и добре развиващи се бизнеси в различни сектори, базирани в региона на Южното Черноморие​. Това бе и следващата стъпка, с която дружеството отговоря на високите изисквания за експедитивност и качество.

30 години condex стабилен и сигурен партньор за климатизация и отопление

Опит и сигурност в изграждането на климатични системи за бизнес клиенти

За отличното изпълнение на своите проекти през годините фирмата работи с най-висок клас решения. CONDEX e официален вносител на климатична техника MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, както и представител на прецизни климатични системи STULZ. Екипът на дружеството извършва проучване, проектиране, доставка, монтаж и оторизирана сервизна, гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Днес, благодарение на комбинацията от опит, коректност и сигурност, CONDEX е предпочитан избор за изграждане и поддръжка на инсталации за големи банки, хотели и ресторанти, бизнес и жилищни сгради, както и на сървърни помещения и центрове за бази данни. Сред клиентите на компанията се нареждат UniCredit Bulbank, Банка ДСК, Allianz, Министерство на финансите, Патентното ведомство, Siemens, Neterra, Equinix, Novatel, Teleport и още много други. 

Внимание към всеки клиент и специфичните му нужди

За да отговори на нуждите на клиента, CONDEX осигурява професионално обслужване и високи стандарти на предлаганите услуги. Квалифицираните инженери и техници на компанията са преминали специализирани обучения в центровете на представляваните производители, което гарантира прецизно изпълнение и отлични резултати на крайния проект. В допълнение за улеснение на домакинствата, CONDEX предлага безплатна консултация и съвети при избора на подходящ климатик или термопомпа, за да могат потребителите да вземат най-доброто решение бързо и без колебание.

Иновации и решения с грижа към природата

Философията на CONDEX е да предлага продукти, отговарящи на най-високи стандарти и оптимален комфорт. Като отговорна компания и представител на ОВК подразделението на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, CONDEX предоставя устойчиви решения, спомагащи намаляването на негативното въздействие върху околната среда. Компанията осигурява цялостни системи за климатизация с отлична енергийна ефективност, ниски експлоатационни разходи с по-малко въздействие върху глобалното затопляне.

Новини
About КондексБГ