Новини

май 31, 2017

Какво всъщност представляват хиперинверторните климатици?

През последните години в съзнанието на българските потребители широко навлезе терминът „хиперинверторни климатици“, който се асоциира с най-високия клас климатична техника на редица производители. Но дали това понятие е правилно, след като в световен мащаб не съществува такъв термин като „хиперинвертор“?

Истината е, че „Hyper Inverter“ е търговско наименование, собственост на Mitsubishi Heavy Industries, с което японският производител откроява най-добрата си и иновативна гама климатични системи – моделите от серия “Diamond” – SRK-ZMX, SRK-ZSX, SRK-ZR, SRF-ZMX и серия професионална климатична техника FD – „Hyper Inverter“. С течение на времето обаче, понятието се е превърнало в синоним на първокачествен продукт и редица търговци започват да го използват с маркетингова цел, за да опишат продуктите и на други конкурентни марки.

Хиперинверторните климатици на Mitsubishi Heavy Industries са предназначени за потребители, които желаят да отопляват и охлаждат домовете и работните си помещения с най-висока степен на енергоспестяване при максимален комфорт. Това се постига благодарение на ефективната работа на компресора и следенето на температурните изменения в помещението, както и на промените във външната температурата. Всичко това позволява на системата да изчисли и отдаде необходимото за момента количество студ или топлина, за да получите перфектния климат в помещението.

При хиперинверторните климатични системи първоначалната инвестиция е малко по-висока, но осезаемо по-ниските месечни сметки за електроенергия я компенсират във времето многократно.

Освен, че притежават висока енергийна ефективност и най-високите сезонни коефициенти на охлаждане и отопление (SEER и SCOP), тези климатици се отличават още с редица други предимства като:

 • бърза и безупречна работа
 • притежават елегантен и модерен, неподвластен на времето дизайн
 • имат най-ниските стойности на шум при охлаждане и отопление
 • разработени са с грижа за здравето на потребителите и осигуряване на здравословна и чиста среда на живот
 • устойчиви на екстремни условия, за да създадат оптимален комфорт и да задоволят потребностите на дори най-претенциозните клиенти
 • лесни за управление

Ако и вие търсите начин да създадете оптимални климатични условия в дома или офиса, с минимално електропотребление и грижа към околната среда, направете най-добрия информиран избор и се доверете на Mitsubishi Heavy Industries.

Какво всъщност представляват хиперинверторните климатици

Mitsubishi Heavy Industries въвеждат термина хиперинверторни климатици

Новини , , , , , ,
About КондексБГ
6 Comments
 1. Атанас Ангелов май 31, 2017 at 7:24 pm Отговор

  От девет години имам два броя,като исключим малки проблеми и една гръмнала платка,просто са супет и неги сменям за друга марка.

  • Благодарим Ви за споделеното мнение г-н Ангелов! Радваме се и Ви благодарим, че сте се доверили на Mitsubishi Heavy Industries. Хубаво лято Ви желаем! 🙂

 2. Первин Юсеин юли 10, 2017 at 6:44 pm Отговор

  Всички предимства ги има и ДАЙКИН, аз пък не сменям ДАЙКИН-А с друга марка. Вярвам, че и Mitsubishi Heavy Industries са добри! Успех на всички добри климатици на пазара!

 3. Преди 9 години купихме 2 броя климатици, работят перфектно и супер икономично, безотказно. Тази година обзавеждах ново жилище и разбира се отново купих такива климатици. Препоръчвам с две ръце на всеки. Цената определено си заслужава и не може изобщо да бъдат сравнявани с която и да е друга марка на пазара.

 4. ЧУДЕСНО, НО ЗАЩО НЯМАТЕ НАЛИЧНОСТИ.ЖЕГА Е, НАЛАГА СЕ ДА ТЪРСИМ ДРУГИ АЛТЕРНАТИВИ

 5. […] за да можем да отговорим на човека! Ето – от "Кондекс" ще те образоват! […]

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 • Приемам Privacy Policy