Новини

юни 28, 2017

Фирма CONDEX награди зрелостници от ПГТЕ

Хенри Форд

Както всяка година, и тази година възпитаниците на Професионалната гимназия по транспорт и енергетика Хенри Форд в град София  участваха в ежегодната стажантска програма на CONDEX, като това им позволява да натрупат безценен опит в областта на климатизацията и да приложат вече научените теоретични знания в практиката.

Тази година имахме и удоволствието да присъстваме на дипломирането на зрелостниците от випуск 2017 на ПГТЕ “Хенри Форд”. По време на празничното събитие, служител на компанията награди завършващите с отличен успех дванадесетокласници от паралелката, специализирана в изучаването на хладилна и климатична техника.

Екипът ни благодари на ПГТЕ за сътрудничеството и установените добри практики и пожелава успех в бъдещото личностно и професионално развитие на талантливите младежи. Пожелаваме им да продължат образованието си, за да се реализират успешно в нашата област. За нас беше огромно удоволствие и на добър час!

Фирма Condex 9Фирма Condex 6Фирма Condex 6Фирма Condex 6Фирма Condex 5Фирма Condex 4Фирма Condex 3Фирма Condex 2Фирма Condex 1

Новини
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

  • Приемам Privacy Policy