Новини

юни 28, 2017

Фирма CONDEX награди зрелостници от ПГТЕ

Хенри Форд

Както всяка година, и тази година възпитаниците на Професионалната гимназия по транспорт и енергетика Хенри Форд в град София  участваха в ежегодната стажантска програма на CONDEX, като това им позволява да натрупат безценен опит в областта на климатизацията и да приложат вече научените теоретични знания в практиката.

Тази година имахме и удоволствието да присъстваме на дипломирането на зрелостниците от випуск 2017 на ПГТЕ “Хенри Форд”. По време на празничното събитие, служител на компанията награди завършващите с отличен успех дванадесетокласници от паралелката, специализирана в изучаването на хладилна и климатична техника.

Екипът ни благодари на ПГТЕ за сътрудничеството и установените добри практики и пожелава успех в бъдещото личностно и професионално развитие на талантливите младежи. Пожелаваме им да продължат образованието си, за да се реализират успешно в нашата област. За нас беше огромно удоволствие и на добър час!

Фирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕФирма condex награди зрелостници от ПГТЕ

Новини
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy