Новини

декември 6, 2023

Термопомпи въздух-вода Mitsubishi Heavy Industries – отличният избор за комфорт и икономичност

Термопомпи въздух вода mitsubishi heavy industries отличният избор за комфорт и икономичност

Когато сте на етап изграждане на отоплителна система за дома или обновяване на старата, изборът на съвременна термопомпа е ключов фактор за икономична и надеждна климатизация за години напред. С доказана ефективност и модерни технологии, моделите въздух-вода HYDROLUTION предоставят отлично решение за малки, средни или големи жилища и вили. Термопомпите въздух-вода са екологични и щадящи природата. С тях печелите евтина енергия от околната среда без да зависите от цените на изкопаемите горива. Японската марка Mitsubishi Heavy Industries, с множество патентовани технологии и награди, разработва едни от най-добрите термопомпени системи на пазара.

Гаранция за висока ефективност и ниски разходи

Основен показател при избора на термопомпа е коефициентът на полезно действие (COP), който определя ефективността на системата. COP измерва колко ефективно се предоставя топлина в сравнение с тази, която се консумира. Затова, ако търсите гаранция за икономичност и ефективност, решенията с висок COP са предпочитаната опция. Моделите HYDROLUTION не само спестят енергия, но също така оптимизират месечните сметки, благодарение на двойнороторния, инверторно задвижван компресор, работещ дори при ниски външни температури до -20°С. В допълнение, термопомпи въздух-вода на Mitsubishi Heavy Industrie предоставят топла вода за домакинството и отличен температурен комфорт – чрез охлаждане през лятото и отопление през зимата. Друго важно удобство, е че те могат да се адаптират към съществуваща отоплителна система, като осигуряват възможност за присъединяването на газов котел или слънчеви колектори. В зависимост от предпочитанията и спецификата на помещението, могат да работят чрез различни вътрешни тела като радиатори, конвектори или подово отопление.

Избор спрямо размерите на пространството и капацитета 

Термопомпите въздух-вода HYDROLUTION покриват широк спектър от нижди и предлагат различни серии в съответствие с размера и типа на жилището (многоетажна жилищна сграда, къща, кооперация). 

Серията All-in-one е най-доброто цялостно решение за отопление, охлаждане и битова гореща вода за малки апартаменти и къщи. Те са изключително компактни и ефективни и ще превърнат дома ви в комфортно убежище, независимо от времето навън. Разработени са с функции за по-ниско ниво на шум, идващ от външното тяло, и предлагат удобни настройки. Включват контролер, външно тяло и монолитно вътрешно тяло HMK, съдържащо в себе си всички необходими хидравлични компоненти. 

Термопомпи въздух вода mitsubishi heavy industries отличният избор за комфорт и икономичност

Ако обаче търсите надеждно решение за многостайни апартаменти, къщи или за семейната вила, тогава Модулните комбинации са подходящата серия. Те ще осигурят целогодишна уютна атмосфера за многофамилни къщи и топла вода дори за басейн на двора. Идеални са за изграждане на цялостно решения за семейства с деца, които трябва да гарантират топлина и комфорт във всяка стая, а при комбинация с подово отопление ще се чувствате винаги спокойни за игрите на земята. В допълнение няма да се тревожите за топлата вода, нужна за ежедневната рутина в банята на деца и възрастни. Модулните комбинации предоставят възможност за различни опции за контролер, външно тяло, вътрешна система, подгряващ бойлер и аксесоари. 

Разчитайте на професионален съвет и доказана марка

При избора термопомпена система за вашия дом, потърсете съвети от професионалист и заложете на доказана марка. Специалистите в екипа на CОNDEX ще ви съдействат с безплатна консултация и експертни насоки за климатизацията на вашия дом. Сържете се с нас още днес.Инвестирайте в дългогодишен комфорт и икономична климатизация с термопомпи въздух-вода HYDROLUTION и си гарантирате приятна атмосфера и достатъчно топла вода за цялото семейство!

Новини
About КондексБГ