Новини

ноември 29, 2017

Запознайте се със системите за централна климатизация – VRF от Mitsubishi Heavy Industries

Системите Отлични енергийно ефективни решения за отопление и охлаждане, подходящи както за малки и средни, така и за големи индустриални, търговски и жилищни сгради.

Запознайте се със системите за централна климатизация vrf от mitsubishi heavy industries

Търсите начин да задоволите всички ваши климатични потребности?

Запознайте се със системите за централна климатизация с директно изпарение на хладилния агент (VRF). Те са последно поколение климатични инсталации, осигуряващи високо ниво на енергийна ефективност, автоматика и комфорт. Характеризират се с широк температурен диапазон на работа, при който са максимално ефективни от -20°С в режим отопление до +46°С в режим охлаждане. Друго тяхно предимство е това, че позволяват към един модулен компактен външен агрегат да се свържат до 80 вътрешни тела, а общо в една система да се управляват до 256 вътрешни и 48 външни тела. Разнообразието от типове вътрешни тела спомага за лесно конфигуриране на системата в зависимост от конкретните нужди. Изброените предимства правят този тип инсталации за централна климатизация, с променлив дебит на хладилния агент, предпочитан избор за много от нашите клиенти при климатизация на офис сгради, хотели, заведения, еднофамилни къщи и др.

CONDEX постави началото през далечната 1998 година с монтирането на първата VRF система в България, а оттогава насам са доставени и инсталирани над 400 такива системи. Общата им мощност се равнява на 18 мегавата, от които:

  • 2 300kW в банкови офиси на клиенти, сред които FiBank, UniCredit Bulbank, Банка ДСК, Централна Кооперативна Банка, Българска Народна Банка и др.
  • 2 000kW в хотели на клиенти, сред които Best Western City Hotel – София, хотел Евридика – Девин , хотел Мусала – Варна и др.
  • 4 300kW в офисни и административни сгради, болници и медицински центрове, TV студия на клиенти, сред които MTel, Siemens и сгради на държавната администрация.
  • 9 800kW в производства, сгради паметници на културата,  заведения, еднофамилни къщи и др.

На пазара вече се предлагат и новите KXZ системи на Mitsubishi Heavy Industries, които се отличават с интелигентно управление и новоразработена функция за енергоспестяване с променлив контрол на температурата и капацитета VTCC (Variable Temperature and Capacity Control). Тя осигурява до 34% икономия на енергия и в двата режима на работа – охлаждане и отопление спрямо предишните модели на Mitsubishi Heavy Industries. С това значително спестяване на енергия вие можете бързо да постигнете възвръщаемост на инвестициите си.

Изгледайте видеото и се запознайте със системите за централна климатизация VRF от Mitsubishi Heavy Industries тук:

Разгледайте нашите предложения за системи за централна климатизация тук.

Новини
About КондексБГ
One Comment
  1. […] проекти за Мобилтел. През 1998 монтирахме и първата VRF система в България, която работи безотказно и до […]

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy