Новини

май 18, 2020

Актуално съобщение относно работата на “Кондекс” и провеждането на консултации и огледи

 

Уважаеми клиенти и дистрибутори,

Информираме Ви, че с цел превенция и спазване на предписанията, свързани с ограничение на разпространението на COVID-19, сме осигурили специален режим на дейност за работата на Кондекс.

Достъпът до сградата ни е контролиран, като са взети всички необходими мерки за спазване на правилата за безопасна работа и достъп.

Поради дистанционната форма на труд и работата на Кондекс и екипите ни на смени, временно няма да имаме възможност за консултации в нашия офис и шоурум, както и огледи на обекти. В случай, че това е належащо, посещение в сградата и шоурума ни, както и оглед на обект, може да се осъществят само след предварителна уговорка. На разположение сме за консултации по телефон и онлайн.

Ограничили сме плащанията в брой и наложените платежи. Молим Ви да планирате предварително плащането на поръчките си по банка.

Офисът, складът, монтажните и сервизните ни екипи работят с обичайното си работно време при спазване на необходимите мерки за хигиена и сигурност.

Имаме достатъчно складови наличности и очакваме нови доставки по график.

Следим развитието на ситуацията и правим всичко необходимо, за да осигуряваме безопасността на нашите служители, клиенти и партньори.

Бъдете здрави!

Екипът на „КОНДЕКС“ ЕООД

Новини , , , , ,
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy