Новини

май 16, 2023

CONDEX получи отличие от Български Червен кръст за принос в хуманни инициативи и дарителство

condex получи отличие от Български Червен кръст за принос в хуманни инициативи и дарителство

С изключително признание за своите заслуги в подкрепа на хора в бедствени и кризисни ситуации, CONDEX получи отличие от Български Червен кръст. То бе присъдено за значим принос в развитието на организацията, утвърждаване на нейния авторитет и дарителство през изминалата 2022 г. От името на компанията дипл. инж. Стефан Христов прие благодарствена грамота и специално изработен за случая почетен знак за хуманност с лика на създателя на световно движение Анри Дюнан. 

На официална церемония по случай Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, 8 май бяха поканени представители на компании-дарители, медии, доброволци, служители и сътрудници на организацията. Генералният директор на БЧК проф. д-р Красимир Гигов отправи благодарност към всички и припомни: „Силата на нашата организация е в това, че ние успяваме да обединим хората, които искат да помагат, и помощта, която ние даваме, е навременна и актуална. Успяваме, защото сме заедно“.

С получаването на престижната награда CONDEX отново доказа, че е обществено-отговорна компания, която е в полза на обществото. Със своята цялостна визия за активни позиции и ангажираност, застава зад социалнозначими каузи, които насърчават човечността по целия свят.

“Ние в CONDEX смятаме, че успешният бизнес и обществената отговорност могат да съществуват заедно. Вярваме в доброто и ще продължаваме да търсим начин да подкрепяме различни социални и човешки кампании и проекти. Благодарим за отличието на Българския Червен кръст, тъй като то е важен стимул и пример за целия ни екип.”, споделят от компанията. 

Сред другите основни и важни приоритети на CONDEX е да предоставя устойчиви решения, спомагащи за намаляването на негативното влияние върху околната среда. Компанията осигурява цялостни системи за климатизация с отлична енергийна ефективност, ниски експлоатационни разходи с по-малко въздействие върху глобалното затопляне.

 

Новини
About КондексБГ