Новини

януари 27, 2022

Нов въздушен филтър в климатичните системи на MHI унищожава вируса SARS – CoV-2

От 2006 г. всички стенни и подови модели на Mitsubishi Heavy Industries включват един филтър за мирис и един BIO CLEAN филтър. Технологията ензим-урея на Mitsubishi Heavy Industries, използвана за направата на филтъра BIO CLEAN, гарантира, че полени, гъбички, бактерии и други алергени намиращи се във въздуха надеждно се задържат и унищожават.

Наскоро Mitsubishi Heavy Industries доказа, че когато аерозолни частици със SARS-CoV-2 полепнат по филтъра, след час те се неутрализират с 99,998%.

Тестовете, които компанията е направила, разбира се, се извършват в съответствие със стандарта ISO18184. Това показва, че стенните и подови модели не се нуждаят от допълнително оборудване или филтри, за да предотвратят разпространението на вируса SARS-CoV-2. Ако желаете, е възможно да замените филтъра за мирис с филтър BIO CLEAN, като по този начин се увеличава двойно повърхността, улавяща вирусни частици от въздушния поток.

Интересувате се от климатичните системи на Mitsubishi Heavy Industries? Моля, свържете се с нас за повече информация.

 

Инфографика: механизъм за унищожаване на Covid-19

Инфографиката обяснява механизма за унищожаване на Covid-19 в климатичните системи на Mitsubishi Heavy Industries MHI Thermal Systems.

Нов въздушен филтър в климатичните системи на mhi унищожава вируса sars cov 2

 

Източник: https://www.mhi.com/news/210512.html

Новини
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy