Новини

февруари 20, 2023

Mitsubishi Heavy Industries въвежда нова серия климатици Smart Plus с Wi-Fi управление и интелигентни функции

 

mitsubishi heavy industries въвежда нова серия климатици smart plus с wi fi управление и интелигентни функции

Mitsubishi Heavy Industries въвеждат нова серия климатици Smart Plus които впечатляват с вграден Wi-Fi за отдалечен контрол по всяко време и от всяко място и елегантна визия, създадена от италиански дизайнери. Най-актуалните попълнения Smart Plus са вече в продажба у нас и предлагат широк набор от функции, безупречна работа и енергийна ефективност, отговарящи на съвременните нужди на жилищните сгради и техните обитатели. Интелигентното поколение Smart Plus включва модели с различни мощности от 1,5 kW до 7,1 kW. Отличават се енергиен клас A++ и два типа тих режим за вътрешното и външно тяло, работещи по отделно или в комбинация. Най-новите устройства гарантират максимален комфорт при охлаждане и отопление до -15°C.

Отдалечен достъп за пълен контрол, който пести енергия и време 

За да предложат оптимална температура у дома и да намалят режийните разходи,MHI интегрират безжична LAN свързаност за интелигентно управление през смартфон или таблет. С приложението Smart M-Air, налично в Google Play и AppStore, потребителите могат да избират между различни функции, режими на работа и дори да получават справка за консумираната от климатика електроенергия. Чрез опцията Weekly Timer например, може да пускате и спирате устройството си по предварително зададен план за различни дни от седмицата. Така помещението се затопля (охлажда), спрямо личните ви предпочитания и график. С режим Home Leave Mode пък климатикът ще се стартира веднага щом отчете по-ниски или по-високи от желаните от вас градуси.

mitsubishi heavy industries въвежда нова серия климатици smart plus с wi fi управление и интелигентни функции

Може би ви се е случвало да се чудите дали сте изключили отоплението у дома и да се връщате, за да проверявате? От Mitsubishi Heavy Industries са помислили и затова. Мобилната апликация своевременно ви информира, ако сте забравили устройството си включено. Така само с едно докосване на смартфона си може да го изключите, без да е необходимо да се прибирате до вкъщи и да губите излишно време. Също така, иновативната система за отдалечен достъп дава по-добра възможност за контрол на температурата през стъпка от 0,5 °C.

Елиминира всички алергени и вируси, зареждайки дома със свеж въздух

Серията Smart Plus идва и с характерния за Mitsubishi Heavy Industries алерген деактивиращ филтър, който успешно се справя и с влиянието с нежеланите частици във въздуха. Специалната технология ензим-урея на Mitsubishi Heavy Industries, използвана за направата на филтъра BIO CLEAN, гарантира, че полени, гъбички, бактерии и други микроскопични частици, надеждно се задържат и унищожават. След натискане на бутона „Allergen Clear Operation“, функцията се задейства в продължение на 90 минути, след което автоматично спира. Тази опция гарантира по-добър вътрешен микроклимат и по-здравословна среда в собствения ви дом.

Функции, които мислят за вашия комфорт и приятна атмосфера

С новите модели от серия Smart Plus спокойно можете да разчитате, че желаната температура ще бъде осигурена веднага след като веднъж вече сте задали всички необходими параметри чрез новото приложение. Климатикът се задейства автоматично, ако стайната температура е различна от настроената. Когато използвате функцията за висока мощност, градусите ще достигнат до необходимите нива за максимум 15 минути, преди системата да се върне обратно към нормалната си работа.


Специална програма 3D Auto също е включена в новата серия  Smart Plus. Тя активира и трите независими мотора, които разпределят въздушния поток, а устройството автоматично задава позицията на жалузите под оптимален ъгъл. Така можете се наслаждавате на комфорт и равномерно отопление или охлаждане без досадното чувство за непрекъснато течение.

Допълнително удобство предоставя и режимът на самопочистване, характерен за моделите на MHI, който изсушава вътрешното тяло и предотвратява образуването на мухъл. Вътрешен микрокомпютър автоматично следи системата и извършва диагностика, в случай на неизправност или временна загуба на захранване. При условия на прекалено много влага в дома ви, климатикът може да действа като влагоуловител, за да предложи пълноценна здравословна среда за вас и близките ви. Освен това, опцията за заключване на дистанционното е още едно удобство, което ще ви спести неприятни ситуации, когато у дома има любопитни малчугани, които не пропускат да поиграят с всичко наоколо.

Открийте новата серия японски климатици Smart Plus на Mitsubishi Heavy Industries, гарантиращи високо качество, надеждност и комфорт. Те са тук, за да ви осигурят уют и ефективна климатизация с Wi-Fi управление за отдалечен контрол и повече удобство.

Новини , , , , ,
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy