Новини

ноември 16, 2023

Спестете пари и осигурете комфорт у дома с термопомпи въздух – вода на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Спестете пари и осигурете комфорт у дома с термопомпи въздух вода на mitsubishi heavy industries

С промяната на сезоните осигуряването на ефективно отопление и топла вода у дома става все по-актуална тема за всички. В резултат на това, много хора започват да търсят алтернативни форми на битово отопление, които са не само ефективни, но и икономични. Термопомпите дават отлична възможност да пестите, защото използват възможността да прехвърлят топлина от едно място към друго. Те загряват бързо вода, която след това се подава в отоплителната система чрез радиатори, въздушни конвектори или подово отопление. Според специалистите в сектора те стават все по-предпочитан избор от домакинствата и заместват голяма част от съществуващите решения за отопление.  Разходите за затопляне с тях се определят като по-ниски от тези при отопление с природен газ.

Разберете как работи иновативната система HYDROLUTION Мitsubishi Heavy Industries

Термопомпи въздух-вода HYDROLUTION на Мitsubishi Heavy Industries се отличават с иновативен принцип на работа, с който извличат максимално енергия от околния въздух. Този практически неограничен възобновяем енергиен източник служи като ключов елемент и гарантира отопление, охлаждане и подгряване на вода, предоставяйки практично съчетание от услуги в едно. Системата осигурява усещане за приятна атмосфера, като в същото време спомага за намаляване на въглеродните емисии. Впечатляващ факт е, че HYDROLUTION е способна да произведе до 4.27 kWh топлинна енергия, изразходвайки само 1 kWh електрическа енергия! Като сравнение при конвенционалните източници съотношението консумирана към използвана енергия е едно към едно. Благодарение на специално проектирания компресор, който е ефективен дори при ниски външни температури до -20°C, можете да бъдете сигурни, че тя ще издържи и при най-тежките зимни условия и ще имате топлина и топла вода по всяко време.

Спестете пари и осигурете комфорт у дома с термопомпи въздух вода на mitsubishi heavy industries

Разчитайте на гореща вода до 65°C

С опцията бойлер за битова гореща вода ще се наслаждавате на топла вода до 65°С винаги, когато си поискате. Температура на водата се затопля от компресора до 58°C,  но ако желаете по-високи градуси и по-голямо количество топла вода, се включва допълнително вграден електрически нагревател.

Универсално използване във всички пространства

За да осигури уютни вечери с любимите хора, термопомпите на Мitsubishi Heavy Industries  с лекота затоплят и охлаждат различни по големина апартаменти, вили и къщи. Иновативното решение е идеално, както за новостроящи се сгради, така и за обновяване на съществуващи отоплителни инсталации с цел намаляване на енергийните разходи и постигане  на приятна температура на водата по всяко време в целия ви дом.

Интеграция и съвместно ползване с други инсталации

Едно от ключовите предимства е възможността за интеграция и съвместно ползване със съществуващи отоплителни инсталации. Осигуряването на плавен преход към по-съвременен и ефективен начин на отопление и поддържане на топла вода се адаптира към вече съществуващата инфраструктура, предоставяйки удобство и гъвкавост. HYDROLUTION  се комбинират с нафтов котел, газ, пелети, дърва или слънчева енергия, а интелигентният контролер на термопомпата ще активира допълнителния източник на топлина, само когато това е необходимо. В допълнение имат лесен монтаж и експлоатация, защото вътрешните и външните тела са компактни и улесняват инсталирането им максимално.

Винаги във връзка със системата чрез интернет

Чрез удобен контролер, съвместим с интернет функцията myUplink, вие сте винаги свързани с вашата система. Едновременно с това може да се насладете и на спокойствие с тихия режим, който намалява нивата на шум при отопление. Чрез ограничаване на честотата на компресора и вентилатора, термопомпата работи тихо и едновременно с това осигурява оптимална температура в дома ви.

Изберете бъдещето за вашето отопление и топла вода

Съчетавайки удобство и икономична работа, термопомпите въздух-вода HYDROLUTION на Мitsubishi Heavy Industries поддържат домовете топли през зимата, прохладни през лятото и винаги с гореща вода на разположение! В светлината на нарастващите изисквания за енергийна ефективност и старанието към устойчиви технологии, тази система е ключът към модерен и отговорен начин на живот.

 

Новини
About КондексБГ