Новини

януари 10, 2018

Как се справят с отоплението през зимата различните зодии

Интересен анализ на методите и начините за отопление през зимата, според различните зодии

как са се топлили в миналото

овен

Овен

Представителите на зодия Овен са домошари по природа и за тях отличните температурни условия са основополагащи при създаването на собствен дом. Родените под този знак са готови да преминат през всички трудности, за да достигнат крайната си цел – топла зима у дома, независимо от температурите навън. Овните не се интересуват от сумите за изразходена електроенергия и са склонни да плащат повече в името на вътрешния си комфорт.

телецТелец

Родените между 19 април и 20 май се славят със своята връзка с природата. За Телците е характерно, че във вените им тече гореща кръв, затова не се изненадвайте ако в дома им е по-хладно с 2-3 градуса. За тях е важно в спалното помещение да поддържат нормална стайна температура и не харесват жегата, която не им влияе добре и ги прави раздразнителни през целия ден.

близнациБлизнаци

Близнаците са изключително приспособими на промените същества. Те са гъвкави, с широк кръгозор и изключително тактични. За тях е важно в дома им да бъде винаги топло, но са склонни на компромиси в името на околните – не налагат мнението си и са готови да жертват личния си комфорт, ако представител на друга зодия ги помоли за това. Любопитна подробност за родените в зодиака на Близнаци е, че когато останат насаме, често настройват температурата да бъде над 24 градуса.

ракРак

Представителите на водния знак имат силно изразено чувство за собственост. Не се изненадвайте ако забележите, че дистанционното на климатика е винаги при тях. Ако температурата в помещението не ви допада, по-добре не им правете забележка, защото раците не обичат критичността и едва ли ще се съобразят с изискванията ви. Що се отнася до градусите – всичко зависи от моментното им настроение и емоционално състояние, в което се намират.

лъвЛъв

Лъвът обича горещината през зимата, тъй като управляващата звезда на този зодиакален знак е Слънцето. Независимо дали навън температурите са минусови или малко над нулата, те искат в дома им да се чувстват така сякаш се намират в разгара на лятото. Ако се отопляват с климатик, лъвовете обикновено държат да поставят такъв във всяка стая, за да си подсигурят необходимите за тях температури.

деваДева

При родените в Дева топлината през зимното полугодие е жизненоважна. Представителите на този знак са зиморничеви и предпочитат излизанията навън да бъдат сведени до минимум. Имат ли възможност, Девите биха прекарали целия зимен сезон на отдалечен тропически остров, но вкъщи пред камината или климатика също е изгоден за тях вариант. Компанията на любим човек допълнително ще допринесе за тяхното добро настроение през лютите месеци.

везниВезни

Кардиналността и вроденото чувство за справедливост у везните ги прави един от най-грижовните знаци в зодиака. Родените под това съзвездие държат всеки около тях да се чувства напълно обгрижен, затова температурата в дома им често може да бъде дори по-висока от необходимото. През зимата Везните често попадат в меланхолични състояния, а уютът и топлината на дома, в съчетание с чаша червено вино, хубава храна и любима музика са ключът към  зимата тяхното щастие.

скорпион

Скорпион

Според астрологията, лицата, родени под знака на зодия Скорпион са едни от най-независимите и решителни особи. Що се отнася до отоплението през зимата, Скорпионите не разчитат на случайността. Педантични са и залагат на качеството, затова често в домовете им може да се натъкнете на климатици от най-висок клас.

стрелецСтрелец

За Стрелците се смята, че носят топлината в себе си, а и суровата зима не ги притеснява, тъй като са се появили на бял свят именно в последната част на годината – между 23 ноември и 22 декември. Подобно на Близнаците, Стрелците са лесно приспособими същества и не се влияят от колебанията в климата. Ако някога забележите леко облечен човек насред зима – не се колебайте, той е стрелец. Управляващата им планета е Юпитер, което неоспоримо допринася за техния мироглед.

козирогКозирог

Под влиянието на Сатурн, родените под знака на Козирога са традиционалисти. Не се плашат от студовете, даже напротив. За тях перфектната зимна почивка се състои в каране на ски в планината и чаша топъл чай пред камината. Техният елемент е „Земя“, затова са близки с природата, почитат я и уважават. В дома на Козирога е винаги топло и уютно.

водолейВодолей

Водолеите са перфектно съчетание между крайности – подобно на ангел и дявол в една кожа. За тях е характерен фактът, че държат на собствения си комфорт и не правят компромиси с него. Не се изненадвайте, ако поканите на гости приятел Водолей, а той ви попита с какво се отоплявате и каква е температурата в дома ви. Тяхната стихия е въздухът, което ги прави любители на свободата. Обикновено в дома им климатикът рядко бива изключван.

рибиРиби

Рибите събират в себе си по малко от всички останали 11 зодиакални знаци. Те притежават ярка индивидуалност и независим нрав. Въпреки, че рибата е животно, което живее в студени води, представителите на зодията никак не харесват студа, освен ако не се намират високо в планината, в изпълнение на поредното зимно приключение. В домашното огнище на рибите често може да усетите температури по-високи от нормалните в едно домакинство. Дори да им дадете съвет, че е прекалено топло, те рядко ще се вслушат в него, тъй като девизът им е „Аз вярвам“.

Новини
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

  • Приемам Privacy Policy