Новини

януари 10, 2018

Как се справят с отоплението през зимата различните зодии

Интересен анализ на методите и начините за отопление през зимата, според различните зодии

Как се справят с отоплението през зимата различните зодии

Как се справят с отоплението през зимата различните зодии

Овен

Представителите на зодия Овен са домошари по природа и за тях отличните температурни условия са основополагащи при създаването на собствен дом. Родените под този знак са готови да преминат през всички трудности, за да достигнат крайната си цел – топла зима у дома, независимо от температурите навън. Овните не се интересуват от сумите за изразходена електроенергия и са склонни да плащат повече в името на вътрешния си комфорт.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииТелец

Родените между 19 април и 20 май се славят със своята връзка с природата. За Телците е характерно, че във вените им тече гореща кръв, затова не се изненадвайте ако в дома им е по-хладно с 2-3 градуса. За тях е важно в спалното помещение да поддържат нормална стайна температура и не харесват жегата, която не им влияе добре и ги прави раздразнителни през целия ден.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииБлизнаци

Близнаците са изключително приспособими на промените същества. Те са гъвкави, с широк кръгозор и изключително тактични. За тях е важно в дома им да бъде винаги топло, но са склонни на компромиси в името на околните – не налагат мнението си и са готови да жертват личния си комфорт, ако представител на друга зодия ги помоли за това. Любопитна подробност за родените в зодиака на Близнаци е, че когато останат насаме, често настройват температурата да бъде над 24 градуса.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииРак

Представителите на водния знак имат силно изразено чувство за собственост. Не се изненадвайте ако забележите, че дистанционното на климатика е винаги при тях. Ако температурата в помещението не ви допада, по-добре не им правете забележка, защото раците не обичат критичността и едва ли ще се съобразят с изискванията ви. Що се отнася до градусите – всичко зависи от моментното им настроение и емоционално състояние, в което се намират.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииЛъв

Лъвът обича горещината през зимата, тъй като управляващата звезда на този зодиакален знак е Слънцето. Независимо дали навън температурите са минусови или малко над нулата, те искат в дома им да се чувстват така сякаш се намират в разгара на лятото. Ако се отопляват с климатик, лъвовете обикновено държат да поставят такъв във всяка стая, за да си подсигурят необходимите за тях температури.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииДева

При родените в Дева топлината през зимното полугодие е жизненоважна. Представителите на този знак са зиморничеви и предпочитат излизанията навън да бъдат сведени до минимум. Имат ли възможност, Девите биха прекарали целия зимен сезон на отдалечен тропически остров, но вкъщи пред камината или климатика също е изгоден за тях вариант. Компанията на любим човек допълнително ще допринесе за тяхното добро настроение през лютите месеци.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииВезни

Кардиналността и вроденото чувство за справедливост у везните ги прави един от най-грижовните знаци в зодиака. Родените под това съзвездие държат всеки около тях да се чувства напълно обгрижен, затова температурата в дома им често може да бъде дори по-висока от необходимото. През зимата Везните често попадат в меланхолични състояния, а уютът и топлината на дома, в съчетание с чаша червено вино, хубава храна и любима музика са ключът към  зимата тяхното щастие.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодии

Скорпион

Според астрологията, лицата, родени под знака на зодия Скорпион са едни от най-независимите и решителни особи. Що се отнася до отоплението през зимата, Скорпионите не разчитат на случайността. Педантични са и залагат на качеството, затова често в домовете им може да се натъкнете на климатици от най-висок клас.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииСтрелец

За Стрелците се смята, че носят топлината в себе си, а и суровата зима не ги притеснява, тъй като са се появили на бял свят именно в последната част на годината – между 23 ноември и 22 декември. Подобно на Близнаците, Стрелците са лесно приспособими същества и не се влияят от колебанията в климата. Ако някога забележите леко облечен човек насред зима – не се колебайте, той е стрелец. Управляващата им планета е Юпитер, което неоспоримо допринася за техния мироглед.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииКозирог

Под влиянието на Сатурн, родените под знака на Козирога са традиционалисти. Не се плашат от студовете, даже напротив. За тях перфектната зимна почивка се състои в каране на ски в планината и чаша топъл чай пред камината. Техният елемент е „Земя“, затова са близки с природата, почитат я и уважават. В дома на Козирога е винаги топло и уютно.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииВодолей

Водолеите са перфектно съчетание между крайности – подобно на ангел и дявол в една кожа. За тях е характерен фактът, че държат на собствения си комфорт и не правят компромиси с него. Не се изненадвайте, ако поканите на гости приятел Водолей, а той ви попита с какво се отоплявате и каква е температурата в дома ви. Тяхната стихия е въздухът, което ги прави любители на свободата. Обикновено в дома им климатикът рядко бива изключван.

Как се справят с отоплението през зимата различните зодииРиби

Рибите събират в себе си по малко от всички останали 11 зодиакални знаци. Те притежават ярка индивидуалност и независим нрав. Въпреки, че рибата е животно, което живее в студени води, представителите на зодията никак не харесват студа, освен ако не се намират високо в планината, в изпълнение на поредното зимно приключение. В домашното огнище на рибите често може да усетите температури по-високи от нормалните в едно домакинство. Дори да им дадете съвет, че е прекалено топло, те рядко ще се вслушат в него, тъй като девизът им е „Аз вярвам“.

Новини
About КондексБГ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Приемам Privacy Policy