Новини

May 18, 2020

Актуално съобщение относно работата на „КОНДЕКС“, ЕООД при спазване на препоръките за извънредна епидемиологична обстановка

Уважаеми клиенти и дистрибутори,

Информираме Ви, че с цел превенция и спазване на предписанията, свързани с ограничение на разпространението на COVID-19, сме осигурили специален режим на дейност в условия на извънредна епидемиологична обстановка.

Достъпът до сградата ни е контролиран, като са взети всички необходими мерки за спазване на правилата за безопасна работа и достъп.

Преустановили сме плащанията в брой и наложените платежи. Молим Ви да планирате предварително плащането на поръчките си по банка.

Офисът, складът, монтажните и сервизните ни екипи работят с обичайното си работно време при спазване на необходимите мерки за хигиена и сигурност.

Административната и търговската ни дейност се извършва при изключително строго спазване на правилата на извънредната епидемиологична обстановка, като е организирана дистанционна форма на труд и е създадена организация за работа на екипите на смени.

Искаме да Ви информираме, че към момента имаме достатъчно складови наличности и очакваме нови доставки по график.

Ще следим развитието на извънредната епидемиологична ситуация и ще правим всичко необходимо, за да осигуряваме безопасността на нашите служители, клиенти и партньори.

Надяваме се всичко да се нормализира в най-скоро време. Пожелаваме Ви крепко здраве и Ви очакваме!

Екипът на „КОНДЕКС“ ЕООД

Новини , , , , ,
About КондексБГ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I accept the Privacy Policy